Hlavní obsah

Krádež mobilů za půl milionu v centru Brna, podezřelého zachytila kamera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

S lupem v podobě osmnácti mobilních telefonů, dohromady za bezmála 500 tisíc korun, zmizel z jednoho z obchodů v centru Brna zloděj. Podle policie hbitě využil nestřeženého okamžiku a během dopoledního provozu vnikl do skladu. Podezřelého muže zachytila bezpečnostní kamera, police po něm pátrá.

Foto: Policie ČR
Článek

O krádeži z počátku února ve středu informovala mluvčí policie Andrea Cejnková.

„Dosud neznámý muž v obchodě nepozorovaně vnikl do zadních prostor, kde je zboží uskladněno. Telefony si naskládal do batohu i pod bundu,“ uvedla mluvčí.

Muž pak z obchodu v centru Brna beze stopy zmizel, ale zachytila ho bezpečnostní kamera, z jejíhož záznamu policie zveřejnila několik záběrů.

Foto: Policie ČR

Muže zachytila bezpečnostní kamera.

Vyšetřovatelé vyčíslili škodu na bezmála 500 tisíc korun, jednalo se o celkem osmnáct mobilních telefonů. Jaké to byly značky a typy, policie neupřesnila.

„K osobě na záběrech policisté prozatím nemají bližší informace, a proto se obracejí na veřejnost. Jakékoliv poznatky, které by mohly pomoci k ustanovení podezřelého, prosím neprodleně sdělte přes tísňovou linku 158,“ dodala Cejnková.

Zloděj sebral z domu u Brna diamant za 100 tisíc

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám