Hlavní obsah

Kličkující auto na dálnici D35 nešlo předjet. Řidič nebyl opilý ani zdrogovaný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc

Auto kličkující ze strany na stranu, které nešlo na předjet, hlásili ve středu řidiči z dálnice D35. Když policisté řidiče zastavili, byli překvapeni, že testy na alkohol i drogy byly v pořádku. Muž uvedl, že byl unavený.

Foto: Policie ČR

Poničené auto.

Článek

Čtyřiapadesátiletý řidič Škody Octavia jel ve směru z Olomouce do Ostravy a podle svědků kličkoval po dálnici až ke svodidlům, do kterých narážel. Místy jel až 60 km/h a za ním se tvořila kolona aut, která ho nemohla předjet.

Na dálnici u Olomouce zemřel chodec

Krimi

Policie jej zastavila na 283. kilometru a svedla ho mimo dálnici. „Za volantem seděl 54letý muž z Opavska, který se podrobil orientační dechové zkoušce na alkohol i testu na návykové látky. Zkoušky ukázaly, že řidič nebyl pod vlivem alkoholu ani drog,“ uvedl mluvčí policie Libor Hejtman.

Opilý řidič kamionu způsobil na D8 nehodu. Během pár dní skončil ve vězení

Krimi

Muž řekl, že ráno vyjel z Opavy do Českých Budějovic, ze kterých se vracel. Většinu zpáteční cesty jel proti slunci a za Prostějovem začínal pociťovat únavu a zřejmě také usínal. Policisté zjistili, že na svodidlech způsobil škodu za 20 tisíc korun, hůř dopadlo auto, na kterém zůstala po mužově jízdě škoda 150 tisíc.

Foto: Policie ČR

Poničené auto.

Reklama

Výběr článků

Načítám