Hlavní obsah

Kamera zachytila nepovedený rozjezd opilého řidiče na Zlínsku. Auto skončilo na střeše

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín

Nepodařený odjezd opilého muže z parkoviště zaznamenala minulý týden bezpečnostní kamera v Jasenné na Zlínsku. Řidič nejprve na parkovišti naboural značku a po dalším karambolu sjel ze svahu a převrátil vůz na střechu. Jak poté přiznal, před jízdou vypil půl litru rumu.

Havárie v Jasenné na ZlínskuVideo: Policie ČR

 
Článek

K incidentu došlo na konci minulého týdne. Jednačtyřicetiletý muž poté, co naboural značku, vystoupil a šel obhlídnout situaci. Když se zdálo, že se nic moc nestalo, nastoupil do auta a rozhodl se odjet z parkoviště.

„Nezvládl ale mírnou zatáčku a najel vpravo na travnatý svah, kde se jeho vozidlo po nárazu do stromu převrátilo na střechu. Řidiče z vozidla vyprostil jiný řidič, který projížděl kolem,“ uvedla mluvčí policie Monika Kozumplíková.

Je zákaz zastavování, poučoval hlídku opilý řidič

Krimi

Řidič policistům řekl, že nikam jet nechtěl. Líčil, že vůz se samovolně rozjel a on do něj musel skočit, aby ho zabrzdil, ale to se nepovedlo a auto sjelo ze svahu. Kamerový záznam však ukázal, že všechno bylo jinak.

Dechová zkouška u řidiče odhalila 2,77 promile. Škoda byla vyčíslena na 80 tisíc korun. Fabia navíc neměla technickou prohlídku. Muž přišel o řidičák a hrozí mu až tři roky ve vězení.

Foto: Policie ČR

Auto se převrátilo na střechu

Reklama

Výběr článků

Načítám