Hlavní obsah

Jen co začala přestavba dálnice D1 u Brna, bouralo v omezení několik aut

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O tom, že v místech s novým omezením při průjezdu stavbou na D1 u Brna je maximální opatrnost namístě, svědčí i nehoda, která se stala bezprostředně po oficiálním zahájení rekonstrukce krátce po poledni na 193. kilometru. Podle policie tam došlo ke kolizi několika aut.

Foto: Policie ČR

Nehoda na dálnici D1 u Brna, kde začalo dopravní omezení

Článek

Nehody se v úterý krátce po poledni staly na 193. kilometru dálnice D1. Již v pondělí policie nabádala řidiče k opatrnosti v souvislosti se zahájením stavby rozšíření D1 poblíž Brna, kdy se omezení týkají oblasti mezi 194. a 196. kilometrem. V obou směrech na D1 se tvoří kolony. Jsou také na D2 a na silnici I/52 ve směru do Brna.

Jedna z nejdůležitějších dálničních rekonstrukcí na dálnici D1 oficiálně začala v úterý před polednem. Dálnice se má rozšířit v úseku s křížením dálnice D2 ve směru na Bratislavu.

Stavbaři začali s rozšiřováním rizikového úseku dálnice D1 u Brna

Domácí

V omezení mezi 194. a 196. kilometrem jezdí auta dvěma pruhy v každém směru na jednom dálničním pásu, rychlost je omezená na osmdesát kilometrů v hodině.

Stavba také částečně uzavře nájezdové rampy na dálnici. Neprůjezdný bude nájezd z Vídeňské ulice ve směru na Ostravu a z Hněvkovského ulice ve směru na Prahu. Do správného směru se řidiči dostanou po objízdné trase.

Na dálnici D1 za Prahou se srazilo šest aut

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám