Hlavní obsah

Na dálnici D1 za Prahou se srazilo šest aut

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Několik nehod komplikovalo provoz na dálnici D1. Hromadná nehoda omezovala provoz v zúžení u Prahy, další byla u Velké Beranova a na 89. kilometru.

Hromadná nehoda na D1Video: Aktu.cz

 
Článek

Podle serveru dopravních informací bouralo na 16. kilometru ve směru na Prahu devět aut. Policie později opravila počet na šest aut. Neprůjezdný byl levý jízdný pruh, ale kolize byla v zúžení a tvořily se až sedmikilometrové kolony.

Všechny nehody se obešly bez zranění, příčinou bylo nedodržení bezpečné vzdálenosti, řekla policejní mluvčí Barbora Schneeweissová.

Foto: Aktu.cz

Hromadná nehoda na D1

Foto: Aktu.cz

Hromadná nehoda na D1

U Velkého Beranova havarovala okolo půl dvanácté tři osobní auta, jeden člověk se lehce zranil. Nehoda se stala na 118,5 kilometru směrem na Prahu, místo bylo s opatrností průjezdné.

Další nehoda dvou osobních aut se stala v 11:50 na 89. kilometru ve směru na Prahu.

Problémy byly na dálnici D1 už v sobotu, a to hned na několika místech. Po hromadné nehodě, kdy na dálnici D1 bouralo pět aut a kolona dosáhla až deseti kilometrů, komplikovaly provoz dva požáry aut. Na Benešovsku byla dálnice dočasně uzavřena.

Problémy na D1 se množí. Nehoda uzavřela dálnici, auto začalo hořet

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám