Hlavní obsah

Jedno auto cyklistu na Přerovsku srazilo, druhé do něj narazilo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V nemocnici skončil ve středu časně ráno jednačtyřicetiletý cyklista poté, co jej na Přerovsku jedno auto srazilo a další do něj narazilo. Řidička prvního vozidla nedala cyklistovi přednost na křižovatce. Novinky o tom informovala policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Foto: Policie ČR

Místo nehody cyklisty

Článek

K nehodě došlo krátce po 5:00. „Řidička ve vozidle Škoda Octavia jela ve směru od obce Střítež nad Ludinou a přijížděla ke křižovatce se silnicí II/440 poblíž dálničního přivaděče směrem na Olomouc. Na křižovatce měla dát přednost, ale zřejmě přehlédla cyklistu jedoucího po hlavní silnici ve směru od Hranic na Olšovec a najela do křižovatky, kde došlo ke střetu,“ uvedla mluvčí.

Po nárazu upadl cyklista na vozovku, kde do něj narazilo další vozidlo, a to Škoda Fabia, které jelo stejným směrem. Na místě nehody byl cyklista ošetřen a poté převezen do nemocnice v Hranicích.

„Dechovými zkouškami u všech účastníků se nepotvrdilo, že by některý řídil pod vlivem alkoholu. Hmotná škoda byla předběžně vyčíslena na šedesát tisíc korun,“ dodala Zajícová s tím, že okolnosti nehody jsou nadále předmětem šetření dopravních policistů.

Vlak na Hodonínsku smetl na přejezdu traktorškolu

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám