Hlavní obsah

Jdeme opékat, tvrdila v Brně dvojice, která myla maso ve fontáně

Právo, pko
Brno

Okolí světelné fontány před Janáčkovým divadlem v Brně patří k oblíbeným místům k odpočinku a relaxaci. Zcela po svém si ale vyložila účel fontány dvojice, která si ve vodě v pondělí v podvečer začala oplachovat maso. Kulinářské přípravy zatrhli až přivolaní strážníci.

Dvojice myla maso ve fontáněVideo: MP Brno

 
Článek

Hlídka při omývání masa dvojici přímo přistihla, takže třiatřicetiletý muž ani o rok mladší žena nic nezapírali. Přiznali se, že syrové maso si takto připravují k opékání na chatě.

Policisté jeli k nehodě, v BMW našli spícího řidiče se třemi promile

Krimi

„Hlídce se naskytl pohled na sáčky, tašky, krabičky, a dokonce i plastový lavor naplněný masem. Maso bylo vcelku i mleté a strážníci odhadli, že ho může být přibližně osm kilogramů. Všimli si i dvou pytlů s pečivem a přibližně tří kilogramů zeleniny,“ popsal mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

„Strážníci požádali o příjezd pracovníka veřejné zeleně, aby vyhodnotil, jestli návštěvníkům parku nehrozí zdravotní riziko, což se naštěstí nepotvrdilo. Dvojici potom vyzvali, aby s oplachováním masa přestala, a případ postoupí ke správnímu orgánu kvůli podezření ze znečištění veřejného prostranství,“ dodal mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám