Hlavní obsah

Hala v Neratovicích s auty a plasty hořela

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neratovice

Rozsáhlý požár haly likvidovali hasiči v Neratovicích. V místní části Horňátky vzplála stavba, ve které byla vozidla a plasty. Příčinu požáru hasiči vyšetřují.

Požár haly v NeratovicíchVideo: Aktu.cz

 
Článek

Požár vypukl v pondělí kolem 11:30 hodin, uvnitř haly hořela dvě osobní auta a uskladněné plasty.

Kvůli většímu rozsahu vyhlásili požárníci druhý poplachový stupeň ze čtyř možných, před 13:00 hodin ale už byl oheň pod kontrolou a stupeň snížili na základní.

Evakuace na Českolipsku, kvůli požáru hasiči rozebrali halu

Krimi

Při zásahu se nikdo nezranil. Mluvčí hasičů Vladimíra Kereková uvedla, že příčinu požáru bude zjišťovat vyšetřovatel, který už je na místě, ale nemůže kvůli dohašování dovnitř objektu. Určena zatím není ani výše škody.

Foto: Aktu.cz

Požár haly v Neratovicích

Požár byl podle Kerekové ohlášen jako hoření dvou aut, po příjezdu na místo hasiči zjistili, že jsou v hale o rozměrech 10 x 80 metrů. Oheň částečně zasáhl i objekt.

Reklama

Související články

Na Brněnsku shořela hala s dřevem a stroji

V Bílovicích nad Svitavou na Brněnsku hořela v noci na pondělí hala s uskladněným dřevem a stroji, hasiči vyhlásili druhý stupeň požárního poplachu. Požár se...

Výběr článků

Načítám