Hlavní obsah

Felicia smetla v Praze osmdesátiletého seniora a ujela. Policie hledá dva muže

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Těžké zranění utrpěl na konci ledna 80letý senior v pražských Letňanech. Na přechodu ho srazilo auto, jehož posádka však nezastavila a ujela. Policisté v této souvislosti požádali v úterý o pomoc při pátrání po dvou mužích.

Policie hledá dva mužeVideo: Policie ČR

 
Článek

Dopravní nehoda se stala 31. ledna před sedmou hodinou ráno v Rýmařovské ulici u domu č. p. 367.

„Z dosud nezjištěných příčin tam srazil řidič červené Škody Felicie r. v. 2000 staršího muže, který uvedenou ulici přecházel po přechodu pro chodce. V důsledku střetu byl muž odhozen na silnici a zůstal na ní bezvládně ležet,“ popsal mluvčí policie Jan Rybanský.

Auto v Praze skončilo na boku po střetu s tramvají

Krimi

Posádka auta neposkytla chodci pomoc a ujela. Senior byl s těžkým zraněním převezen do nemocnice a operován.

Detektivové následně zjistili, že auto přijelo od obchodního centra Letňany a po nehodě pokračovalo ulicí Beranových s uraženým levým zrcátkem. Následně zajistili kamerové záznamy se dvěma muži, se kterými by policisté rádi hovořili.

„Pokud je znáte nebo máte informace, které by vedly k jejich ztotožnění, kontaktujte prosím linku tísňového volání 158. Zároveň se obracíme na případné svědky, kteří dopravní nehodu viděli, aby se ozvali,“ požádal Rybanský.

Za těžké ublížení na zdraví hrozí řidiči až pětiletý trest.

Foto: Policie ČR

Policie by chtěla v souvislosti s nehodou mluvit s těmito dvěma muži.

Foto: Policie ČR

Místo nehody

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám