Hlavní obsah

Dvojice pobodala muže v Praze kvůli mobilu. Podezřelé zadrželi v metru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Dvaatřicetiletého muže měla na konci května pobodat dvojice v pražských Vršovicích kvůli mobilnímu telefonu. Muž zkolaboval a pomoc mu přivolali kolemjdoucí. Podezřelí byli zadrženi o den později v metru.

Zadržení podezřelých z pobodáníVideo: Policie ČR

 
Článek

Napadení se odehrálo minulé pondělí před obchodním domem. Žena se s poškozeným pohádala o mobil a přidal se k ní ještě její přítel. Ten měl muže několikrát bodnout nožem, žena ho podle policie mezitím držela a řvala na něj, že ho zabije. Zraněnému se poté povedlo utéct.

Svlékl a osahal bezvládnou dívku v centru Prahy, policie obvinila mladíka a hledá svědkyně

Krimi

„Napadený před dvojicí utekl do vedlejší ulice, kde zkolaboval. Těžce zraněnému muži kolemjdoucí zavolal záchrannou službu, která jej převezla do nemocnice,“ informovala mluvčí policie Violeta Siřišťová.

V úterý odpoledne policisté kontrolovali na Florenci ženu, která jim chtěla utéct. Ukázalo se, že je hledaná kvůli podezření z vraždy. Protože měla psa, požádala přítele, aby ho vyzvedl. I jeho totožnost policisté zkontrolovali a zjistili totéž. Našli u něj také nůž a šroubovák.

Foto: Policie ČR

Zadržení podezřelých z pobodání

„Kriminalisté sedmatřicetiletého muže obvinili, a to ze spáchání trestného činu vražda ve stadiu pokusu. V případě odsouzení mu hrozí až dvacetiletý pobyt za mřížemi,“ konstatovala mluvčí. Do vazby ho soud nevzal.

Žena byla obviněna ze spáchání trestných činů nebezpečné vyhrožování a výtržnictví, za což jí hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.

Reklama

Výběr článků

Načítám