Hlavní obsah

Dvě děti a muž se zranili při nehodě na čtyřkolce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Frýdek-Místek

Tři lidé, z toho dvě malé děti, se zranili při nehodě motorové čtyřkolky, ke které došlo v úterý odpoledne v Metylovicích na Frýdecko-Místecku. Na místě zasahoval i vrtulník letecké záchranné služby.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Čtyřkolka jela ze svahu a převrátila se. Zranil se dvaapadesátiletý muž a dvě děti ve věku 7 a 10 let.

„Muž byl k době příjezdu posádek při vědomí, jeho stav se však rychle zhoršoval. Zasahující lékař jej musel uvést do umělého spánku a zajistit přístrojem řízené dýchání. Pacient utrpěl mnohočetná poranění hrudníku a jeho stav byl kritický,“ sdělil mluvčí záchranky Lukáš Humpl.

Mladý muž v lese nezvládl čtyřkolku, náraz do pařezu nepřežil

Krimi

Sedmiletý chlapec byl ošetřen s život ohrožujícím poraněním hlavy a mozku, dívka ve věku deseti let byla po pádu ze čtyřkolky při vědomí, prvotní vyšetření ukázalo poranění v oblasti zad. Všichni zranění skončili v nemocnicích.

Nehoda může mít ještě soudní dohru. „Kriminalisté shromažďují a prověřují s událostí související informace a okolnosti, zahájili úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu ublížení na zdraví z nedbalosti,” doplnila policejní mluvčí Eva Michalíková.

Reklama

Výběr článků

Načítám