Hlavní obsah

Dítě spadlo v Aši do studny

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zhruba desetiletého chlapce zachraňovali hasiči v Aši na Chebsku. Dítě spadlo do pětimetrové hloubky, pomoc přivolal kamarád. Chlapce pak ošetřila záchranka.

Foto: HZS Karlovarského kraje

Chlapec čekal na pomoc v Aši v pětimetrové hloubce

Článek

Chlapec se dostal do problémů v sobotu odpoledne v části Aše Mokřiny, o případu informovali v neděli hasiči. Věk dítěte neupřesnili, na webu uvedli, že se jednalo o asi desetiletého chlapce.

Na Šumpersku spadlo dítě do staré studny

Krimi

„Na místě byl i další chlapec, který po pádu svého kamaráda do studny ihned běžel k nedalekému domu, kde vše řekl tamním obyvatelům. Ti okamžitě volali na tísňovou linku,” sdělili hasiči.

Na místo dorazily tři hasičské jednotky s lezeckou skupinou. Chlapec se dokázal dostat nad hladinu vody a než přijela pomoc, držel se trubky.

Foto: HZS Karlovarského kraje

Hasiči vytáhli v Aši dítě ze studny

Hasiči dítě vytáhli na laně ze studny ven. „Prochladlého chlapce si převzala posádka záchranné služby. Záchranná akce trvala od nahlášení na tísňovou linku k vyproštění chlapce třináct minut,” dodali hasiči.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám