Hlavní obsah

Dealer vařil pervitin v garáži sousedící se služebnou policie

– Náchod

Policisté zatkli 38letého muže, který vyráběl pervitin v garáži sousedící s budovou policejního oddělení v Hronově na Náchodsku. Obviněný muž skončil ve vazbě, v případě prokázání viny mu hrozí až desetileté vězení.

Foto: Policie ČR

Zadržený muž vařil pervitin vedle policejní služebny

Článek

"Pro 38letého muže z Ostravska si společně s kriminalisty došla hradecká zásahovka. Muže zadržela těsně poté, kdy uvařil pervitin. V prostorách varny, kterou si muž zařídil v garáži jednou zdí sousedící přímo s budovou policejního oddělení, policie zabavila jak výrobní zařízení, tak vyrobenou drogu metamfetamin," informovala policejní mluvčí Eva Prachařová.

Foto: Policie ČR

Zadržený muž vařil pervitin vedle policejní služebny

Policisté muže zatím obvinili, že v minimálně 112 případech předal, směnil, prodal či vyrobil 46 gramů pervitinu. "Podle dosavadních zjištění za gram drogy inkasoval přibližně tisíc korun. Drogu vyráběl převážně z léků dovezených nelegálně z Polska," uvedla mluvčí.

Muž čelí obvinění z nedovolené výroby a nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy.

Kriminalisté na Náchodsku letos objasnili již 25 případů výroby a prodeje drog a obvinili 27 lidí. Kromě distribuce marihuany šlo také o dovoz léků s pseudoefedrinem či výrobu pervitinu.

Reklama

Výběr článků

Načítám