Hlavní obsah

Dálnici D2 uzavřela srážka kamionu a cisterny

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Nehoda kamionu a cisterny uzavřela ve středu před polednem dálnici D2 směrem do Brna. Dva lidé utrpěli zranění. Před 13. hodinou byl zprovozněn jeden jízdní pruh.

Foto: HZS Jihomoravského kraje

Nehoda nákladních aut na dálnici D2

Článek

Nehoda se stala kolem jedenácté hodiny dopoledne na 9. kilometru dálnice. Podle zveřejněných fotografií kamion zezadu narazil do cisterny. Po srážce byl značně poškozen. Hasiči museli vyprostit jednoho člověka. Na místě přistál také vrtulník.

„Jednoho pacienta s podezřením na těžká zranění jsme po ošetření transportovali do nemocnice letecky. Druhého jsme po ošetření a poučení ponechali na místě,“ citovala ČTK mluvčí záchranářů Michaelu Bothovou.

Dálnice byla uzavřená zhruba na hodinu a půl, pak bylo možné jezdit jedním pruhem. Podle serveru dopravních informací bude omezení v místě trvat do 15:00. Tvoří se kolony.

Chvíli před nehodou zasahovali hasiči také o kilometr dál u hořícího nákladního auta, které podle serveru dopravních informací zachvátily plameny v koloně.

Kolona po tragické nehodě na D1 zabrala téměř 20 kilometrů

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám