Hlavní obsah

Čtyři zranění po nárazu auta do stromu na Strakonicku. Policie pátrá po dodávce, která ujela

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sedlice

Čtyři zraněné, z toho dva těžce, si v neděli vyžádala vážná nehoda osobního auta, které vyjelo ze silnice na Strakonicku, načež vrazilo do stromu. Podle svědectví havárii předcházela snaha řidiče vyhnout se dodávce nebo menšímu nákladnímu autu, které jelo z protisměru středem vozovky. Policie po šoférovi zmíněného vozidla pátrá a shání další svědectví.

Foto: Policie ČR

Následky vážné nehody na Strakonicku

Článek

Nehoda se stala kolem 9:30 hodin na silničním tahu I/20 u obce Sedlice. Auto značky Renault vyjelo ze silnice, kde čelně narazilo do stromu. Dva lidé utrpěli těžká zranění, zbylí dva se poranili lehce.

Policie kvůli nehodě na trase mezi Pískem a Plzní pátrá po řidiči dodávkového vozidla, který ji mohl zavinit. Podle svědectví totiž řidič havarovaného auta vyjel ze silnice, když se snažil zmíněnému nákladnímu autu vyhnout. Hledaný šofér po nehodě nezastavil a odjel, ačkoliv si podle všeho musel nehody všimnout.

Informace o pátrání a fotografie z místa nehody zveřejnila policie na síti X.

Policejní mluvčí Milan Bajcura uvedl, že případná svědectví čeká policie na lince 158. „Důležité jsou i záznamy z palubních kamer,“ uvedl mluvčí.

Foto: Policie ČR

V havarovaném autě se zranili čtyři lidé, z nichž dva utrpěli těžká poranění.

Auto na Hradecku začalo po nárazu do stromu hořet. Dva lidé v něm zemřeli

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám