Hlavní obsah

Čtveřice útočníků zbila na nádraží v Karlových Varech muže

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Čtveřice násilníků napadla podle policie muže na nádraží v Karlových Varech. Kopali ho do celého těla a mlátili ho pěstí, když se snažil zabránit krádeži svých věcí. Policisté je zanedlouho zadrželi a následně obvinili.

Foto: Stanislava Benešová, Novinky

Ilustrační snímek

Článek

Podle kriminalistů skupina mužů 13. září večer potkala na nádraží muže, jehož jeden ze skupiny čtyř osob ve věku 19, 21, 25 a 26 let znal a měl s ním v minulosti konflikt. Začali se hádat a došlo k napadení.

Pětadvacetiletý muž jej dle policie kopl do zad a chytil ho do kravaty. O rok starší muž mu následně strhl na krku zavěšenou taštičku, ve které měl peněženku s osobními doklady a peníze.

„Napadený muž se chtěl rozběhnout za šestadvacetiletým mužem, který mu odcizil tašku. V tom mu ale zabránili dva nejmladší muži, kteří se postavili před něj a fyzicky ho napadli úderem pěstí do tváře a kopem do oblasti břicha,“ uvedl mluvčí policie Jan Bílek.

Posléze odešli, muži způsobili škodu za několik tisíc korun. Dva útočníky našli policisté za dvě hodiny, další dva následující den. Muži ve věku 19, 21 a 26 let byli obviněni z loupeže, za což jim hrozí až 10 let za mřížemi. Pětadvacetiletému muži hrozí za výtržnictví až na tři roky vězení, neboť se výtržnictví dopustil opakovaně.

Muž ve Varech masturboval při jízdě na kole a vrhal se na ženy. Podezřelý je ve vazbě

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám