Hlavní obsah

Cizince srazilo na dálnici D1 po nehodě auto

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na dálnici D1 na Vysočině zemřel v noci na neděli cizinec. Srazilo ho projíždějící auto, když po nehodě vystoupil ze svého vozu. Havárie se stala před 3:00 na 103. kilometru ve směru na Brno před Větrným Jeníkovem. Informovala o tom policejní mluvčí Dana Čírtková.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

Na dálnici se podle ní nejdřív stala nehoda dvou aut. Obě řídili cizinci a v každém cestovala také spolujezdkyně.

Volkswagen Transporter nejprve narazil do vozidla Volkswagen Polo, které jelo před ním. Auto se nárazem dostalo na svodidla a poté se převrátilo na střechu. Účastníci nehody z aut vystoupili.

„Projíždějící řidič s osobním vozidlem tyto osoby zřejmě přehlédl a jednu osobu srazil. Jednalo se o řidiče osobního vozidla VW Polo. Tento muž vážným zraněním podlehl. Na místě zasahovaly všechny složky IZS,“ uvedla Čírtková.

„Spolujedoucí z osobního vozidla VW Polo byla s lehkým zraněním převezena do zdravotnického zařízení. Další účastníci obou nehod byli jednorázově ošetřeni na místě nehody bez nutnosti jejich převozu do zdravotnického zařízení,“ dodala.

Dálnice zůstala po nehodě částečně průjezdná. Okolnosti tragické havárie policie zjišťuje.

D1 u Brna stála. Při nehodě dodávky a kamionu zemřel řidič

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám