Hlavní obsah

Chlapce na koloběžce srazil na přechodu u Prahy projíždějící autobus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na přechodu pro chodce v Hostivici na Praze-západ srazil v pondělí odpoledne řidič projíždějícího autobusu malého chlapce na koloběžce. Dítě z nehody vyvázlo bez vážnějších zranění.

Autobus v Hostivicích srazil dítě na koloběžceVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

K nehodě došlo v ulici Čsl. armády v Hostivici. Podle svědků měl chlapec na koloběžce vjet na přechod pro chodce, kde ho srazil řidič autobusu mířícího od Prahy směrem do centra Hostivice.

Dítě skončilo v péči přivolaných záchranářů. Dopravu v místě nehody řídili kyvadlově strážníci. Koloběžka skončila po nehodě pod autobusem.

Foto: Novinky

Autobus v Hostivicích srazil dítě na koloběžce

„Devítiletý chlapec vjel zpoza stojícího autobusu na přechod, kde ho srazil v opačném směru jedoucí řidič autobusu. Dechová zkouška u řidiče autobusu byla negativní,“ řekla policejní mluvčí Vlasta Suchánková.

„Nezletilá osoba utrpěla odřeniny a má pohmožděnou horní končetinu. Záchranáři ji převezli k dalšímu vyšetření do motolské nemocnice,“ sdělila Novinkám mluvčí záchranářů Monika Nováková.

Okolnosti nehody nyní prošetřuje policie.

Nehoda dvou autobusů na dálnici u Brna. Jeden mrtvý a 76 zraněných

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám