Hlavní obsah

Čelní střet kamionu s autem u Brna nepřežil muž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ořechov

Tragické následky měl čelní střet kamionu s osobním autem u Brna. Jeden z cestujících ve vozidle nehodu nepřežil.

Foto: ZZS Jihomoravského kraje

Následky tragické nehody u Brna

Článek

Nehoda se stala ve středu krátce po 20:00 mezi obcemi Nebovidy a Ořechov v okrese Brno-venkov. Mluvčí hasičů Jaroslav Mikoška uvedl, že se jednalo o čelní střet kamionu s osobním autem, které po nehodě skončilo mimo silnici, když sjelo ze svahu.

„Cestovali v něm dva muži, které se podařilo vyprostit bez použití hydraulického zařízení. Pomohli jsme záchranné službě s péčí o oba zraněné,“ informoval ve čtvrtek mluvčí.

Záchranáři na místě zasahovali v pěti posádkách, povolali rovněž vrtulník. „Zdravotníci ošetřili jednoho muže, který utrpěl těžká mnohočetná poranění, následně jej letecky transportovali do nemocnice,“ uvedla mluvčí záchranky Michaela Bothová.

Hrozivý střet motorky s dodávkou u Prahy, dva těžce zranění

Krimi

„Druhého muže záchranáři resuscitovali, bohužel přes veškerou jejich snahu se nepodařilo obnovit jeho životní funkce, podlehl závažným zraněním,“ upřesnila mluvčí.

Řidič kamionu vyvázl z nehody bez zranění, podle Mikošky se ale o něj musela postarat hasičská psycholožka kvůli posttraumatické péči.

„Hasiči osvětlili místo nehody, zajistili prostor proti vzniku požáru, uklidili vozovku a pomohli s vyproštěním osobního auta na silnici. Hodinu po půlnoci zásah na místě skončil,“ dodal mluvčí. Okolnosti a příčinu nehody vyšetřuje policie.

Auto v Mošnově vjelo do protisměru. Po čelní srážce je řidička druhého vozu vážně zraněná

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám