Hlavní obsah

Byt na Královéhradecku vzplál od nedopalku, nájemník nepřežil

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ohnišťany

Tragické následky měla pravděpodobně neopatrnost jednoho z obyvatel bytového domu v Ohnišťanech na Královéhradecku. Byt v sobotu večer vyhořel, podle hasičů kvůli nedopalku cigarety. Nájemník z bytu požár nepřežil, okolnosti vyšetřuje policie.

Foto: HZS Královéhradeckého kraje

Požár v Ohnišťanech na Královéhradecku

Článek

Hořet začalo v bytovce v Ohnišťanech v sobotu kolem 22. hodiny. Hasiče přivolali obyvatelé domu, ve kterém byly silně zakouřené společné prostory.

Při požáru chalupy na Havlíčkobrodsku zemřela žena

Krimi

„Průzkumem hasiči zjistili, že došlo k požáru v jednom z bytů, konkrétně objevili ohořelou pohovku. Jednu osobu ze zasaženého bytu dostali ven obyvatelé domu, pokoušeli se ji spolu se zdravotnickou záchrannou službou oživit, bohužel se to i přes veškerou poskytnutou péči nepodařilo,” popsala v neděli zásah mluvčí hasičů Martina Götzová.

Čtyři lidé uhořeli při požáru vagonu v Brně

Krimi

Podle předběžných závěrů hasičů byla pravděpodobnou příčinou hoření nedbalost nájemníka při kouření. „Případ dále vyšetřuje policie,” dodala mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám