Hlavní obsah

Byl to bezproblémový člověk, řekli místní o muži z Frymburku, který zavraždil svou ženu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dlouholeté manželství ukončila tragédie v bytovém domě ve Frymburku na Českokrumlovsku. Devětapadesátiletý muž zavraždil svou o pět let mladší manželku a pak ukončil i svůj život.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Policisté případ vyšetřují od středečního podvečera. Ke způsobu vraždy a sebevraždy se však nevyjádřili. V pátek podali k případu další informace.

„Kriminalisté pracují s verzí, že na místě došlo mezi dvojicí k rozepři a následné vraždě a sebevraždě. S ohledem na pozůstalé a rodinnou tragédii v tuto chvíli nebudeme další informace sdělovat,“ uvedla mluvčí jihočeské policie Lenka Krausová.

Zdroj blízký rodině pak Novinkám sdělil, že se muž dlouhodobě potýkal s těžkými duševními problémy. „Ona byla fantastická pohodová žena a ještě nedávno jsem se s ní viděl a vše bylo v pořádku,“ uvedl zdroj.

Manželský pár spolu podle některých místních žil čtyřicet let, v manželství pak 30 let. Tragédie, kterou život dvojice skončil, pak mnohé šokovala.

„Byli to milí, naprosto bezproblémoví lidé. Ještě ve středu je prý dopoledne viděli na zahrádce u domu,“ podotkla na náměstí ve Frymburku jedna z místních obyvatelek.

V domě ve Frymburku našli dva mrtvé

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám