Hlavní obsah

Auto na Kladensku srazilo školačky. Když je odvážela sanitka, spadl před ní polekaný motorkář

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Smečno

Naštěstí jen lehkými zraněními ve středu ráno skončily dvě na sebe navazující nehody na Kladensku, kde se nejdřív osobní auto střetlo se dvěma nezletilými dívkami. Když je pak vezla sanitka do nemocnice, lekl se jí motorkář, který vzápětí položil za jízdy stroj na silnici.

Foto: Mapy.cz

Smečno, ilustrační foto

Článek

O nehodách Novinky informovala mluvčí policie Michaela Richterová, obě se staly v obci Smečno.

Nejdřív v 7:45 srazil peugeot dvě nezletilé dívky. „K nehodě došlo mimo přechod pro chodce. Obě byly jen lehce zraněné,“ uvedla mluvčí.

Sražená dvojice dětí, jejichž věk policie nesdělila, byla podle všeho na cestě do školy. K mírným následkům nehody podle Richterové přispěl rovněž fakt, že řidič jel nízkou rychlostí, kolem 30 km/h. Dechová zkouška u něj vyloučila alkohol.

Pil jsem až po nehodě, vysvětloval promile motorkář, který vrazil do auta na Jablonecku

Krimi

Školačky sice utrpěly jen drobná zranění, jako například odřeniny, zdravotníci je ale stejně odvezli preventivně k dalšímu ošetření do nemocnice.

Právě při cestě sanitky došlo k další havárii, když vůz potkal motorkář jedoucí ve směru na Smečno.

„Lekl se houkající sanitky a motorku položil na silnici,“ zmínila mluvčí s tím, že se tento manévr obešel bez zranění a motorkář nevyžadoval ošetření. Okolnosti obou nehod policie dál prověřuje.

V koloně na D1 uvázla slovenská sanitka s dítětem. Majáky sama použít nemohla

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám