Hlavní obsah

Chodec v Praze uklouzl před koloběžkou a zranil se, policie hledá jezdce

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražská policie hledá muže s koloběžkou, před nímž upadl chodec u zastávky tramvají na Rašínově nábřeží a zranil se. Nehoda se stala na přechodu a zachytila ji bezpečnostní kamera.

BEZ KOMENTÁŘE: Policie hledá muže na koloběžce Video: Policie ČR

 
Článek

Nehoda se stala minulý týden ve středu krátce před 7. hodinou, dosud se ale nepodařilo objasnit okolnosti incidentu a zejména najít muže s koloběžkou.

Ten vyjížděl od Vyšehradské ulice k Rašínovu nábřeží. Kamera zaznamenala, jak vjížděl na přechod, přes který šli dva chodci, přičemž první se zarazil a uklouzla mu noha. Když byl na zemi, koloběžkář jel dál a chodec na zemi uhýbal. Jezdec se pak zastavil a došlo ke slovní výměně, načež odjel.

Muž na benzínové koloběžce se srazil v Praze se sanitkou, skončil v nemocnici

Krimi

Muž na koloběžce podle policie chodce ohrozil, následkem pádu bylo zranění nohy.

„Pokud se muž na koloběžce poznává, žádáme ho, aby se nám ozval na linku 158. Stejným způsobem prosíme i veřejnost, pokud muže na záběrech poznáváte nebo víte, kde by se mohl zdržovat, ozvěte se na naši linku tísňového volání,” sdělila v úterý mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Okolnosti nehody policie vyšetřuje. Jestli měli chodci ve chvíli nehody zelenou, kriminalisté neupřesnili.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám