Hlavní obsah

Auto našli na silnici u Telče převrácené v protisměru, řidič nikde

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zvolenovice

Policisté z Vysočiny hledají řidiče osobního auta, které zůstalo po nehodě ležet na silnici v protisměru, a navíc převrácené na střechu. K nehodě došlo poblíž Telče, šofér podle policie z místa nehody utekl.

Foto: Policie ČR

Havarovaná fabie na Jihlavsku

Článek

K nehodě došlo na silnici II/112 mezi Telčí a obcí Zvolenovice. K autu značky Škoda Fabia policii v sobotu brzy ráno přivolali svědci.

Havarované vozidlo bylo převrácené na střechu a v protisměru, uvnitř ani kolem ale nikdo nebyl.

„Nehoda vozidla se stala zřejmě v době mezi sobotní půl čtvrtou a půl pátou hodinou ranní,“ informovala v neděli o případu mluvčí policie Dana Čírtková.

Foto: Policie ČR

Osobní auto leželo převrácené v protisměru.

Podivná nehoda z Jihlavska má obviněného, oběť si vybral náhodně

Krimi

Ze stop na místě bylo podle mluvčí patrné, že šofér při jízdě na Telč nezvládl pravotočivou zatáčku a vyjel přes protisměr mimo silnici, kde auto vrazilo do dvou směrových patníků, od nichž se odrazilo a převrátilo se zpátky do protisměru.

„Nezjištěný řidič z místa dopravní nehody utekl. Při ohledání místa se nepodařilo zjistit, jestli se někdo zranil,“ zmínila mluvčí s tím, že škodu vyčíslili vyšetřovatelé předběžně na 30 tisíc korun.

Foto: Policie ČR

Po řidiči vozidla se slehla zem.

Řidič s BMW vyletěl ze silnice v Praze, auto skončilo na střeše

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám