Hlavní obsah

Auto na Olomoucku se převrátilo na střechu, žena nepřežila

Právo, mhr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tragicky skončila v pondělí v noci dopravní nehoda vozidla Nissan Primera na katastru obce Náklo na Olomoucku. Nepřežila ji 33letá žena, která v autě cestovala s o dva roky starším mužem. Policie šetří, kdo z nich auto řídil. Právo o tom v úterý informovala policejní mluvčí Irena Urbánková.

Foto: Policie ČR

Osobní auto se převrátilo na střechu.

Článek

Nehoda se podle ní stala kolem dvaadvacáté hodiny na komunikaci č. 635, souběžně vedoucí s dálnicí D35. „Z prvotního šetření vyplývá, že osobní vozidlo s dvoučlennou osádkou, které jelo ve směru od Olomouce, vjelo z prozatím přesně nezjištěných příčin v blízkosti autobusové zastávky vlevo, mimo komunikaci, kde se převrátilo na střechu,“ uvedla mluvčí.

„Jedna osoba zůstala po havárii zaklíněna v autě. Při nehodě zemřela 33letá žena, 35letý muž utrpěl zranění. Havarované vozidlo bylo policií zajištěno pro další zkoumání,“ konstatovala Urbánková.

Zda osádka byla, či nebyla pod vlivem alkoholu, určí podle ní až výsledky laboratorního zkoumání odebraného biologického materiálu a nařízené soudní pitvy.

„Přesné příčiny nehody, její okolnosti a souvislosti, stejně jako celý její průběh i to, kdo vozidlo řídil, jsou předmětem dalšího šetření,“ dodala policejní mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám