Hlavní obsah

Agresor vážně zranil muže a ženu v pražském metru. Zadržel ho jeden z cestujících

– Praha

Těžkým zraněním dvou lidí skončilo v neděli napadení v pražském metru ve stanici Černý Most. Útočníka zadržel pohotový cestující, policisté nyní hledají svědky útoku.

Napadení v metru na Černém MostěVideo: Policie ČR

 
Článek

Kriminalisté zjistili, že napadená dvojice jela metrem B směrem na Černý Most z Anděla po páté hodině odpoledne. Již během jízdy ji napadl 30letý cizinec a v napadání pokračoval i na konečné stanici.

Policii se přihlásili útočníci, kteří v Ostravě napadli 14leté chlapce

Krimi

„Poškozená žena a muž utrpěli velmi vážná zranění, která si vyžádala hospitalizaci v nemocnici. Podezřelého na místě zadržel pohotový kolemjdoucí, který jej na místě držel do příjezdu policistů. Ostatní svědci pak poskytovali první pomoc zraněným,“ uvedla mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Z panelového domu v Praze spadl muž

Krimi

Muž byl následně obviněn z těžkého ublížení na zdraví a výtržnictví, za které mu hrozí až 10 let vězení. Soud již na něj uvalil vazbu.

Policisté potřebují mluvit se svědky, kteří jsou na zveřejněném videozáznamu. „V současné chvíli pátráme hlavně po cestujících, kteří jeli v inkriminovaný čas v soupravě metra v prvním vagonu a byli přítomni u začátku incidentu,“ konstatovala mluvčí s tím, že informace přijme linka 158.

Foto: Policie ČR

Napadení v metru na Černém Mostě

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám