Hlavní obsah

Agresor škrtil v Brně ženu, jeho kumpán chtěl dát strážníkovi pěstí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Plné ruce práce se dvěma třicátníky měli brněnští strážníci, kteří spěchali do obchodního centra v Králově Poli. Na pomoc je zavolala ostraha objektu s tím, že se dvojice chová neurvale a vyhrožuje zákazníkům. Situace se nakonec vyhrotila, když jeden z mužů začal škrtit ženu a druhý útočil na strážníky pěstí.

Agresor škrtil ženu v obchodním centru v BrněVideo: Městská policie Brno

 
Článek

„Máme tu dva podnapilé návštěvníky, chlapy, je s nimi ještě nějaká holka, řvou po sobě v restauraci, jsou agresivní, nepříjemní,“ zněl telefonát na tísňovou linku strážníků.

Hlídka se po příjezdu od ostrahy navíc dozvěděla, že dvojice vyhrožovala fyzickou likvidací nakupujícím zákazníkům.

Muž v bytovce v Brně řezal flexou plynový sporák. Ukončuji smlouvu s dodavatelem, vysvětloval

Krimi

„Velmi nevybíraví byli muži také vůči hlídkám, což jim vymlouvala i žena, která je celou dobu doprovázela,“ popsal incident mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

„Ve chvíli, kdy ji jeden z podezřelých chytil pod krkem a začal ji škrtit, proti němu strážníci okamžitě zasáhli a spoutali ho. Na dalšího strážníka druhý podezřelý zaútočil pěstí, a skončil proto také v poutech,“ dodal mluvčí.

Dvojice pak skončila v rukou přivolaných republikových policistů.

Foto: Městská policie Brno

Agresor škrtil ženu v obchodním centru v Brně

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám