Hlavní obsah

Agresivního muže měla zabít vlastní dcera

Právo, Pavel Karban

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kopřivnici

Rodinná tragédie se stala den před loňským Silvestrem na ulici Obránců míru v Kopřivnici. Teprve sedmnáctiletá dívka tam zabila svého otce. Mezi dívčinými vrstevníky se hovoří o tom, že otec chtěl dceru znásilnit. Policie nechce k případu nic sdělovat, protože pachatelem je mladistvá.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

„V závěru roku 2009 vyjížděli severomoravští kriminalisté k případu závažného násilného charakteru, v jehož důsledku došlo k usmrcení starší osoby mužského pohlaví. Případ se stal v jednom z panelových domů na Novojičínsku.V souvislosti s tímto skutkem bylo proti osobě mladší osmnácti let zahájeno trestní stíhání,“ sdělila pouze Darina Majková z krajského ředitelství policie Moravskoslezského kraje.

S ohledem na věk se policie nebude k případu dále vyjadřovat.

Jak se Právu podařilo zjistit, měl zabitý muž násilnickou povahu, před časem se od něj dokonce odstěhovala kvůli bití manželka. V osudný den měl agresivní otec vyžadovat po dceři pohlavní styk, údajně nevybíravým způsobem. Dívka ho proto v sebeobraně bodla a utekla. Bezvládné tělo v kaluži krve měl objevit náhodný svědek až po dvou dnech.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám