Hlavní obsah

Agresivní opilec házel po hostech jídelny v centru Brna zbytky jídla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Ve čtvrtek po poledni přivolal hlídku městské policie pracovník ostrahy obchodního centra v brněnské ulici Netroufalky. V prostorách Campus Square se podle svědků pohyboval agresivní muž, který nereagoval na výzvy k opuštění centra. Na místo proto vyjela nejbližší hlídka.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Po příjezdu strážníci kontaktovali čtyřiačtyřicetiletého Brňana, který v místní jídelně hlasitě křičel a po hostech házel zbytky jídla. Když za doprovodu hlídky opouštěl prostory jídelny, cestou na strážníky křičel a urážel je. Před obchodním centrem jeho agresivita vyvrcholila a pokusil se pěstí udeřit jednoho ze strážníků,“ popsala mluvčí Jana Pokorná.

Trochu se uklidnil až s pouty na rukou. Hlídka poté zjistila, že muž má na hlavě několik stehů, které povolily, a z rány staršího data mu vytékala krev. Strážníci okamžitě přivolali zdravotníky. Ti po prvotním ošetření rozhodli o jeho převozu do nemocnice.

Hlídka záchranářům při přepravě agresivního muže asistovala, aby zajistila jejich bezpečnost. Po ošetření ve zdravotnickém zařízení putoval podnapilý Brňan na záchytku. Nadýchal totiž 2,41 promile. Jeho chováním se bude zabývat správní orgán.

Nastávající rodiče protáhla policie ucpaným Brnem

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám