Hlavní obsah

Koupil sliny nakaženého člověka a pokusil se šéfa zabít koronavirem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velmi nepříjemný zážitek má za sebou turecký prodejce automobilů z města Adana. Jeho podřízený zmizel se svěřenými penězi, navíc se jej pokusil infikovat koronavirem. Sliny nakaženého člověka přimíchal zaměstnanec do pití svého šéfa, který nyní i s manželkou dostal policejní ochranku.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Ramazan Cimen, který ve firmě pracoval tři roky, je podezřelý z dost netradičního pokusu o vraždu svého šéfa. Po prodeji jednoho z automobilů mu svěřil jeho nadřízený Ibrahim Unverdi v přepočtu přes 630 tisíc korun, které měl Cimen odvézt do kanceláře. Místo toho však zmizel i s penězi a druhý den se ozval šéfovi s tím, že peníze ukradl a použil je na splacení osobního dluhu.

Jak se později ukázalo z výpovědi dalších zaměstnanců, před krádeží peněz se pokusil Cimen nakazit svého šéfa koronavirem. Od nakaženého člověka měl koupit v přepočtu za 1500 korun jeho sliny a následně je přimíchat Unverdimu do pití. Ten se však ze sklenice nakonec nenapil.

Muže bez roušky vykázali v Kalifornii z restaurace. Pro kuře se vrátil se zbraní

Koktejl

„To je snad ta nejbizarnější technika pokusu o vraždu, o které jsem kdy slyšel. Díky bohu se mu to nepovedlo,” uvedl Unverdi, jenž se od Cimena po zveřejnění případu dočkal dalších výhrůžek.

„Psal mi zprávu, že se mu sice nepovedlo zabít mě koronavirem, ale může mi prý klidně prostřelit hlavu,” uvedl Unverdi, jehož manželku údajně Cimen plánoval rovněž nakazit.

„S dětmi teď nevycházíme z domova. Jsme tady jako ve vězení, snad se policii podaří ho brzy dopadnout,” uvedla Unverdiho manželka, která s manželem dostala policejní ochranku.

Cimen zatím turecké policii uniká, v případě dopadení bude čelit podezření z pokusu o vraždu a vyhrožování. Krádež už pak bude jen takový malý bonus navíc.

Reklama

Výběr článků

Načítám