Hlavní obsah

Zepter International nabízí životní podnikatelskou příležitost

Kariéra, Zepter
Praha

Společnost Zepter International, s. r. o., rozšiřuje svou celorepublikovou síť obchodních reprezentantů a manažerů. Staňte se členem úspěšného týmu, který formou přímého prodeje šíří firemní vizi „Mise zdraví, krásy a úspěchu“, a tím pomáhá žít déle, zdravěji a úspěšněji více než 65 milionům zákazníků po celém světě.

Článek

Přímý prodej je v současné době nejmodernějším a nejúspěšnějším prodejním stylem, jenž se i v době hospodářské krize osvědčil jako správná cesta pro úspěšný rozvoj a dynamický růst podnikatelských aktivit. Jednou ze společností, které díky přímému prodeji expandují i v době krize, je také Zepter International, celosvětový odborník na prodej exkluzivního spotřebního zboží pro zdravý životní styl. Jen v České republice, kde byla vybudována v průběhu předchozích 18 let síť 66 regionálních kanceláří a poboček, dosáhla firma za prvních devět měsíců tohoto roku obratu ve výši 621 milionů korun, což představuje meziroční nárůst 32 milionů korun. Dalším posílením sítě prodejců chce společnost Zepter International do konce roku 2009 překročit obchodní plán obratu ve výši 900 milionů korun a otevřít ke stávajícím 66 regionálním kancelářím dalších 12. V roce 2010 plánuje otevřít dalších 30 regionálních obchodních kanceláří.

Staňte se členem úspěšného týmu

Firemní vizi „Mise zdraví a krásy“ naplňuje celosvětově více než 120 tisíc obchodních reprezentantů, kteří zákazníkům poskytují poradenství v oblasti zdravé výživy a přípravy jídel, zdravé a čisté domácnosti, léčby a prevence zdravotních problémů pomocí bioptronové lampy a kvalitní kosmetické péče. Každému, komu záleží na zdravém životním stylu a kdo se chce stát součástí úspěšného týmu, nabízí společnost Zepter International možnost rozšířit řady více než 3 500 obchodních reprezentantů v České republice.

„V Zepter podnikání v přímém prodeji má šanci uspět každý, kdo chce pracovat. Nabízíme životní podnikatelskou příležitost lidem z celé České republiky, bez rozdílu věku, pohlaví a vzdělání, “ doplňuje výkonný ředitel společnosti Zepter International pro obchod a marketing Michal Jílek a dodává: „Našim reprezentantům poskytujeme podmínky, systém práce, respekt, motivaci, spravedlivé odměňování a zázemí respektované úspěšné mezinárodní firmy.

Propracovaný podnikatelský koncept

Do detailu propracovaný systém osobního prodeje a mezinárodní know-how řadí společnost Zepter International mezi špičky na trhu. Forma osobního prodeje umožňuje přistupovat k zákazníkům individuálně, a tím se přizpůsobit jejich potřebám. Reprezentanti a manažeři jsou pečlivě školeni, trénováni a zaučeni, aby byli schopni poskytnout zákazníkovi maximální poradenství a servis.

Unikátní je také podnikatelský koncept společnosti Zepter International, jenž nabízí maximální podporu podnikatelům, kteří se rozhodnou otevřít si vlastní regionální obchodní kancelář. Propracované know-how, řada školení i rozsáhlá marketingová podpora je samozřejmostí. V začátku také nejsou třeba žádné vstupní investice. Systém obchodních kanceláří se dá přirovnat k systému franchisy; zájemce ale nemusí za poskytnutí značky nic platit a naopak se mu dostane rozsáhlé firemní podpory. Je to podnikatelský koncept s možností velkých zisků s minimem rizik.

Výběr článků

Načítám