Hlavní obsah

Tipy na sázení: Milionový byznys, ve kterém zákazníci zůstávají na suchu

Komerční článek

Obrázky s luxusními automobily, zlatými řetězy a balíky peněz, které můžete mít taky – samozřejmě pokud zaplatíte malý poplatek. Iluzi rychlého zbohatnutí na internetu nabízí hromada lidí. A často se tyto podvody objevují v souvislosti s tipy na sázení. Proč vás drtivá většina tipů za peníze bude stát další peníze a jak se sázkovým podvodníkům bránit?

Foto: AI Midjourney

Podvodníci využívají důvěřivosti a dobré víry obyčejných lidí, kterým většinou zbydou jenom oči pro pláč.

Článek

Realita trhu s tipy na sázení je bohužel taková, že mnohem pravděpodobněji narazíte na podvodníka než na opravdového prodejce seriózních tipů.

Jak se proti podvodníkům vyzbrojit? Existuje hned několik způsobů, jak se podvodným prodejcům tipů účinně bránit a nezchudnout při tom.

Obrana proti podvodníkům

První linii obrany tvoří verifikační stránky. Většina zkušených sázkařů je dobře zná, a pokud samozvaný odborník s naprosto tutovými tipy nemá své sázky verifikované na jednom z nich, něco tady nehraje.

Seriózní sázkaři a sázkové servisy mají své tipy vždy ověřené právě proto, aby se vyhnuli nařknutí z podvodu. Verifikační servery zajišťují určitou ochranu pro zájemce o tipy.

Dalším výstražným znamením je měření vašeho úspěchu v procentech nebo poměrem vyhraných tipů.

Foto: AI Midjourney

Sliby, že z vás placené tipy udělají přes noc milionáře, jsou prvním indikátorem podvodníků.

Ostřílení sázkaři totiž poměřují své zisky jinak, a to návratností investic neboli ROI. Počet výher vesměs o ničem nevypovídá. Je totiž značný rozdíl, zda vyhraje tiket s kurzem 1,05 nebo 8,05.

Nabízí údajný spolehlivý prodejce jisté tipy na zápasy? V tom případě jděte od takového obchodu co nejdříve pryč.

Zápasy totiž nikdy nemůžou být jisté předem, pokud se nejedná o podvod na vysoké úrovni, do kterého se rozhodně nechcete zaplést.

Jelikož jsou tipy na zfixlované zápasy záležitostí spíše pro kriminální podsvětí, určitě by vám je někdo neprodal jen tak na internetu. Podvodník tedy asi nebude zrovna pěšák dona Corleoneho, ale prachsprostý lhář.

Napoví i pochybné vystupování na internetu

Dnešní podvodníci sázejí na důvěřivost lidí, kteří chtějí rychle zbohatnout. Právě příspěvky slibující rychlý a obrovský zisk jsou poukazem na podvod.

Abyste se pomocí kurzového sázení stali ze dne na den milionáři, je stejně pravděpodobné jako výhra v loterii. Jen pro porovnání, pravděpodobnost je zhruba stejná jako stát se astronautem. Sliby zaručeného zbohatnutí jsou tedy naprosto mimo.

Příspěvky s tipy najdete nejčastěji na sociální sítích. Zde si lze všimnout dalšího znaku podvodníka. Na jeho profilu pravděpodobně nenajdete žádné předchozí tipy. Proč se jimi nechlubí, když jsou tak jisté?

Foto: AI Midjourney

Ziskové sázení jsou hodiny odříkání a studia a běh na dlouhou trať.

Stejně tak tady asi nenajdete ani žádné negativní komentáře. Kdyby podvodník vynaložil na získávání tipů tolik úsilí jako na zamaskování své nekalosti, možná by si časem mohl sázením docela vydělat.

Nevěřte „expertům“ na sázení, kteří se snaží vypadat jako nejúspěšnější na světě. Kurzové sázení bylo a vždy bude hazard a nikdo vám nemůže zaručit stoprocentně jisté tipy.

Obzvláště pak ne nějaký neznámý tipař na internetu, který vystupuje pod falešným jménem. Závěr je tedy jasný. Od těchto lidí si nikdy žádné tipy nekupujte. Pouze tím vyhodíte peníze z okna.

Výběr článků

Načítám