Hlavní obsah

SKYTRIUM – místo pro radost a pohodu

Novinky, ALBIXON

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zapomeňte na robustní pergoly, altány nebo ostatní provizorní řešení zastřešení teras. Tam, kde končí zastřešení teras, začíná SKYTRIUM. Novinka od společnosti ALBIXON, díky které získáte u domu či v zahradě příjemné místo pro volný čas a relaxaci.

Skytrium je designové řešení pro dům i zahradu, místo pro odpočinek i pohodu.

Článek

Největší výrobce bazénů a zastřešení v Evropě přináší svým zákazníkům další možnost, jak příjemně trávit čas na zahradě bez ohledu na rozmary počasí. Ve spolupráci s předními architekty a designéry vzniklo SKYTRIUM – konstrukce, která svým tvarem, funkčností i barvou uspokojí představu ideálního krytého venkovního posezení.

Čistý design a minimalistický styl, to je Skytrium Art.

SKYTRIUM má hned několik zásadních výhod a předností. K jeho instalaci není potřeba stavebního povolení. Stačí mít k dispozici pouze jednu opěrnou zeď, ke které se lehká hliníková konstrukce snadno a rychle připevní a doplní transparentní či skleněnou výplní.

Čistý design a minimalistický styl, to je Skytrium Art.

Barvu konstrukce lze přizpůsobit fasádě nebo okenním rámům. Výplň může tvořit polykarbonátová krytina s UV ochranou nebo bezpečnostní sklo. Unikátní posuvné moduly pro variabilní otevírání prostoru umožňují SKYTRIUM plně otevřít, například pro opalování, nebo naopak bezpečně uzavřít, když prší. Na výběr jsou tři typy – Mia, Rio a Art.

Bližší informace o novince naleznete na www.albixon.cz.

Čistý design a minimalistický styl, to je Skytrium Art.

Čistý design a minimalistický styl, to je Skytrium Art.

Výběr článků

Načítám