Hlavní obsah

Sháníte atraktivní betonovou dlažbu? Inspirujte se realizacemi od Presbetonu

Komerční článek

Jak vypadají moderní betonové dlažby na terasu a okolí domu? Vybrali jsme několik zdařilých realizací, které Vás přesvědčí, že není beton jako beton.

Foto: PRESBETON Nova s.r.o.

Natural dlažba PRESBETON OAK

Článek

OAK struktura dubových prken

Je to dřevo? Není to dřevo? Reliéfní dlažba OAK je novým přírůstkem do řady natural dlažeb, které věrně napodobují přírodní materiály. OAK s povrchem masivních dubových prken je od originálu k nerozeznání.

Foto: PRESBETON Nova s.r.o.

Natural dlažba PRESBETON OAK

SLATE reliéf štípané břidlice

Natural dlažba SLATE s přírodním reliéfem břidlice se hodí ke všem architektonickým stylům. Je vhodná na terasy, chodníky nebo k zahradním altánům. Své místo najde také v parcích. Součástí řady SLATE jsou elegantní bazénové lemy.

Foto: PRESBETON Nova s.r.o.

Natural dlažba PRESBETON SLATE

VERTO luxusní vzhled travertinu

Natural dlažby VERTO jsou kvalitní designové prvky imitující jedinečný reliéf přírodního travertinu. Ve spojení s bazénovými lemy a ukončujícími prvky tvoří komplexní řešení nejen pro plochy ohraničující bazény. Novinkou je kulatý bazénový lem.

Foto: PRESBETON Nova s.r.o.

Natural dlažba PRESBETON VERTO

ALMA nadčasová struktura pohledového betonu

Reliéfní povrch ALMY je opatřený ochranným systémem nejvyšší kategorie Perfect Clean TOP (PCT). Velmi ušlechtilý povrch dlažbu chrání před skvrnami z vína, kávy nebo oleje. ALMA nabízí prvotřídní řešení pro každý exteriér. Více tvarů a barev.

Foto: PRESBETON Nova s.r.o.

Plošná dlažba PRESBETON ALMA

PIANETA kombinuje rozměrově různé kameny a barvy

Zámková dlažba PIANETA v hladkém nebo reliéfním provedení je tvořena čtyřmi rozměrově odlišnými kameny pro skladbu různorodých sestav. Atraktivní colormixy kombinují žádané barvy - černá, šedá, červená, oranžová. Díky volitelné povrchové úpravě se hodí jak na příjezdové plochy, tak na terasy a ostatní plochy okolo domu.

Foto: PRESBETON Nova s.r.o.

Zámková dlažba PRESBETON PIANETA

ALTERNO snadná údržba a odolnost

Zámková dlažba ALTERNO kombinuje rozměrově různé kameny. Dlažba se hodí k moderní architektuře a při větších plochách zanechá působivý dojem. Dlažba je mrazuvzdorná a opatřena impregnací proti znečištění a pronikání vody.

Foto: PRESBETON Nova s.r.o.

Zámková dlažba PRESBETON ALTERNO

LINE BLOCK moderní zdicí systém

LINE BLOCK je moderní zdicí systém, kdy se tvarovky spojují pomocí speciálních betonových kroužků. Výsledkem je výrazná úspora času a peněz. Díky modernímu vzhledu lze zdi či ploty LINE BLOCK využít jak v soukromém, tak veřejném sektoru.

Foto: PRESBETON Nova s.r.o.

Zdicí systém PRESBETON LINE BLOCK

Výběr článků

Načítám