Hlavní obsah

Quelle na internetu!

Novinky, www.quelle.cz

Quelle pro Vás připravilo speciální katalogy, které se těší Vašemu zájmu už několik sezon. Všechny tyto katalogy lze objednat ZDARMA na www.quelle.cz., kde také najdete jejich kompletní on-line nabídku.

Článek

Dbáte o svoje zdraví? Zajímáte se o "wellness"? Pro Vás je určen katalog Zdraví vitalita. Naleznete zde produkty pro péči o tělo, zdravotní obuv a prádlo, ale i speciální nábytek a mnoho dalších novinek.

 Chcete být slušivě oblečená a upravená pro každou příležitost? Pak si určitě objednejte náš speciální katalog Móda Extra. Nabídka obsahuje perfektně promyšlené kombinace a komfortní střihy v nejlepším provedení. Mnohé nabídky jsou nabízeny ve speciálních velikostech, např. pro ženy s výškou pod 164 cm.

Další speciální katalog Men´s Style je určen pro muže, kteří dbají o svůj upravený zevnějšek. Pohodlné velikosti a speciální střihy zahrnují jak oblečení do zaměstnání, tak pro volný čas a sport.

Velice oblíbený je také náš katalog Maxxi Quelle s více jak 100 stranami ležérní a pohodlné módy od velikosti 44 54 a v mnoha nabídkách dokonce do velikosti 60.

Co pro Vás připravujeme? Jsou to další speciální katalogy, jako například Můj Styl, který přináší nejnovější módní trendy módu romantickou, feminin look, vintage a retro styl, elegantní klasický styl, plavky a spodní prádlo. I pro muže jsou zde trendy modely značky Explorer, Y.O.U. a velký výběr sportovní módy.

To nejlepší pro Váš domov nabízí všechno pro příjemnou domácí atmosféru. Připravujeme pro Vás také tématické týdenní nabídky a speciální měsíční nabídky produktů za snížené ceny pouze na internetu.

Znáte dobře naše Quelle značky?

Pak se určitě zúčastněte naší internetové soutěže a vyhrajte zájezd do Rakouska nebo na Tureckou riviéru.

Těšíme se na Vaši návštěvu na www.quelle.cz!

Výběr článků

Načítám