Hlavní obsah

Převratná technologie pro vaši solární elektrárnu – 5v1

Komerční článek

V době, kdy hledáme úspory energií, je klíčové zaměřit se na inovace v ukládání energie. Představte si systém, který nejen využívá solární energii, ale také ji ukládá, spravuje a nabíjí elektromobily s využitím moderních technologií jako AI pro optimalizaci spotřeby a HLAVNĚ v zařízení 5v1.

Foto: Sigenergy

Možné varianty bateriových kapacit od společnosti SIGENERGY

Článek

Tento přístup kombinuje několik klíčových komponentů 5v1: fotovoltaický měnič 5-25 kW, DC nabíječku pro elektromobily - 25kW, bateriový řadič, bateriové úložiště a systém pro správu energie. Co to znamená? Máte možnost nejen snížit vaše náklady na energie, ale také přispět k ochraně životního prostředí. Sestavu lze doplnit i o BACK-UP systém s možností připojení diesel agregátu.

Jedním ze zajímavých aspektů tohoto systému je jeho schopnost obousměrného toku energií. Tato funkce umožňuje, aby uložená energie v elektromobilu nebyla použita pouze pro jízdu, ale i zpětně pro napájení spotřebičů. Takový přístup přináší větší flexibilitu a efektivitu ve využívání energie.

Foto: Sigenergy

Bateriový systém Sigenergy u rodinného domu.

Systém má nejnovější technologii baterií s vícestupňovou ochranou, která zajišťuje, že energie je ukládána bezpečně a efektivně. Díky flexibilnímu rozsahu kapacity lze systém přizpůsobit potřebám jak malých domácností, tak i větších podniků. Kapacita úložiště může být od 5 do 1440kWh

Systém má také velice povedený design a výhodu, že se jednotlivé komponenty skládají do sebe bez použití kabelů. Za zmínku stojí určitě i to, že systém prošel na poprvé testy EG.D a je tak v seznamu doporučených zařízení pro český trh. Systém má asymetrickou výrobu energie a díky vstupní ochraně IP66 je možné ho instalovat i ve venkovním prostředí při teplotách -20 až 50°C.

Hybridní systém SIGENSTOR 5v1 od výrobce Sigenergy Technology Co,. Ltd bude v ČR a na Slovensku distribuován společností Frankensolar Eastern Europe s.r.o.

Bateriový systém Sigenergy u rodinného domuVideo: Sigenergy

,,Zařízení 5v1 od SIGENERGY je opravdu průlomové. Tato technologická inovace má potenciál uspokojit poptávku na trhu po kompaktních a designových multifunkčních zařízení pro domácnosti a stejně tak v podobě velkého bateriového uložiště pro firmy a jiné velké subjekty" říká Jiří Zábřeský, jednatel společnosti Frankensolar.

Spojením inovace, efektivity, designu a bezpečnosti představuje tento systém nový krok vpřed v oblasti ukládání energie.

Pro více informací o tomto řešení navštivte osobně stánek č. 809, v hale 8 na výstavě Solar Praha, která se koná v termínu 15-17.2.2024 v Praze - Letňany, nebo webové stránky společnosti: www.frankensolar.eu

Výběr článků

Načítám