Hlavní obsah

Pomozte, potěšte a vyhrávejte s Avonem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zapojte se do projektu Z lásky k Vám, ve kterém AVON přináší řadu aktivit, díky kterým můžete polibkem říci svým blízkým vše, co vám leží na srdci, podpořit dobrou věc a navíc vyhrát zajímavé ceny. Přidejte se i Vy – pomozte, potěšte, vyhrávejte!

AVON Cosmetics

Článek

Chcete svým blízkým poslat virtuální polibek a potěšit je milou zprávou? Stačí navštívit http://www.zlaskykvam.cz/, vybrat polibek v barvách nové rtěnky Perfect Kiss provoněný smyslným parfémem Sensuelle a připojit vzkaz. Pokud si navíc správně tipnete, můžete vyhrát jednu z atraktivních cen jako relaxační pobyty nebo kosmetiku od AVONu.

S každým vaším odeslaným polibkem se bude zvětšovat srdce AVONu. Pokud společně odešleme 100.000 polibků, zajistíme tím financování provozu bezplatné linky proti rakovině prsu 800 180 880, která pomáhá ženám v těžkých životních situacích. Pomozte naplnit srdce pro dobrou věc!

Od konce ledna máte navíc možnost soutěžit o zajímavé ceny i na mnoha místech po celé České republice. Akce vyvrcholí 8. března, kdy na téměř 50 místech bude AVON společně s vámi oslavovat Mezinárodní den žen. Přijďte se bavit a získat odměnu v podobě kosmetického dárku.

Vstupte s námi do světa krásy AVONu!

Více informací naleznete na http://www.zlaskykvam.cz/

Výběr článků

Načítám