Hlavní obsah

Operativní leasingy se dramaticky mění: auto můžete bez pokuty kdykoli vrátit

Komerční článekDriveto s.r.o.

O době nájmu auta se už nemusíte rozhodovat při jeho pořízení, jak to bylo doteď. Nově si to určíte až kdykoli během jeho používání. V ceně máte automaticky i servis a nové pneumatiky. Nabízí to Driveto Klub, operativní leasing pro 21. století.

Driveto Klub

Článek

Víme, že potřeby lidí i firem se mohou měnit, proto i my měníme trh operativních leasingů. Děláme to tak, abychom zákazníkům dali svobodu rozhodnout se pro změnu snadno a kdykoli.

Vrátit auto můžete i za měsíc

Poprvé si v České republice můžete pořídit auto na operativní leasing jednoduše, bez čekání, se vším všudy, servisem i pneu, a až v budoucnu se rozhodnete, kdy ho vrátíte. Bez jakékoli pokuty to můžete udělat za měsíc, tři nebo za několik let, když vám bude vyhovovat. Auto také můžete snadno vyměnit za jiné.

Driveto club

Pro OSVČ i zaměstnance, kteří mění práci

Navíc dlouhodobé půjčování aut díky možnosti vůz kdykoli bez pokuty vrátit zpřístupňujeme všem. Vůz si nově mohou půjčit i firmy bez finanční historie, lidé pracující na OSVČ nebo zaměstnanci, kteří právě mění práci.

Bez papírování a hned

V Driveto Klubu najdete auta už za 4690 korun bez DPH měsíčně. Na začátku zaplatíte jen startovací poplatek. Všechna auta máme skladem. Stačí vám občanka a řidičák, abyste jedním odjeli třeba už zítra.

Výběr článků

Načítám