Hlavní obsah

Nechce se vám přes celé město pro jednu žárovku? Pošlete si do HORNBACHu kurýra Liftago

Komerční článek

Chystáte se v e-shopu HORNBACH objednat zbývající položky z vašeho nákupního seznamu a potřebujete mít vše co nejdříve u sebe? Až doma jste zjistili, že jste v HORNBACHu zapomněli koupit hnojivo na kytky a granule pro psa, a už se vám nechce přes celé město zpět? Vytvořte si rezervaci v e-shopu HORNBACH a pošlete si pro ni Liftago.

Foto: HORNBACH

Pro rezervované zboží z e-shopu HORNBACH si teď můžete poslat kurýra Liftago.

Článek

Pohodlné doručení rezervace z e-shopu HORNBACH kurýrem Liftago je novinkou, která zvýší pohodlí při on-line nakupování.

Zákazníci HORNBACHu mohou ode dneška využít prostřednictvím aplikace Liftago služby kurýra a nechat si doručit své objednávky přesně tam, kam potřebují.

Jak spolupráce HORNBACH a Liftago funguje?

Jedním z klíčových prvků je důraz na rychlost a spolehlivost doručení, protože projekty nesmí ztrácet čas. Díky síti kurýrů, které poskytuje Liftago, budou mít zákazníci HORNBACHu jistotu, že jejich objednávky dorazí včas a bezpečně.

V e-shopu HORNBACH si objednejte produkty, které ke svému projektu potřebujete. Jediné, co vás bude omezovat, je oblast, ve které je Liftago aktivní, hmotnost, která nebude větší než 15 kg, a rozměry zboží, které nepřesáhnou 55 × 45 × 25. 

Pro kurýra i jeho vozidlo musí být vyzvednutí objednávky hračka. Vaši objednávku v e-shopu zaplatíte a vyberete si vnitřní výdej ve vaší prodejně HORNBACH.

Foto: HORNBACH

Stáhněte si aplikaci Liftago a nechte si doručit své objednávky z HORNBACHu přesně tam, kam potřebujete.

Jakmile vám přijde avízo, že je vaše rezervace připravena k vyzvednutí, otevřete si aplikaci Liftago a zvolíte možnost Kurýr. Zadáte adresu vybrané prodejny HORNBACH a adresu místa, kam chcete objednávku přivézt.

Pokud potřebujete mít objednávku co nejdříve, jak to jen pojede, zvolíte si možnost expresního doručení. Dále máte na výběr z časových slotů, kdy řidič vyzvedne a doručí zásilku v daný čas.

V dalším kroku zadáte detaily, jako jsou kontaktní údaje pro vyzvednutí, doručení a poznámku pro řidiče, do které napíšete číslo HORNBACH objednávky a místo vyzvednutí.

Pak už stačí jen potvrdit, objednat a při samotném doručování obdržíte SMS s informací o čase doručení, SPZ, typ auta a kontakt na řidiče. A to všechno v aplikaci Liftago můžete sledovat live, včetně polohy řidiče. YippiejajaYippieYippieYeah!

Foto: HORNBACH

Vytvořte si rezervaci v e-shopu HORNBACH a pošlete si pro ni Liftago.

Jsme nadšeni, že spolupráce HORNBACH s Liftago přinese našim zákazníkům ještě větší komfort při nakupování. Liftago je česká technologická firma, která se zaměřuje na bezpečné taxi a rychlého kurýra v jedné aplikaci.

Spolupracuje pouze s prověřenými, profesionálními a licencovanými řidiči, kteří se ve městě vyznají. Doručení zboží přes aplikaci se tak stane spolehlivým a bezstarostným procesem.

Pro více informací o této nové spolupráci a tom, jak využít služby kurýra prostřednictvím aplikace Liftago, navštivte webové stránky HORNBACHstáhněte si aplikaci Liftago ještě dnes.

Foto: HORNBACH

Spolupráce HORNBACH s Liftago přinese zákazníkům ještě větší komfort při nakupování.

Výběr článků

Načítám