Hlavní obsah

HONOR vzdává hold opomíjeným hrdinům Vánoc emotivním videem a soutěží

Komerční článek

Globální technologická značka HONOR letos oslavuje nedoceněné hrdiny Vánoc emotivním svátečním videem a soutěží na sociálních sítích. Jedná se o lidi, kteří se často zcela bez povšimnutí ostatních věnují o svátcích své práci a jsou tu pro druhé.

Foto: Honor

HONOR vzdává hold opomíjeným hrdinům Vánoc emotivním videem a soutěží

Článek

HONOR těmto lidem vzdává poctu, která inspirativním způsobem vystihuje jejich obětavost a starost o druhé. Tento krátký film je připomínkou tichých obětí, které mnozí z nich během svátků přinášejí, a toho, že díky technologiím mohou zůstat ve spojení se svými blízkými. To je pro ně ještě více zásadní právě v období vánočních svátků.

HONOR vzdává hold nedoceněným hrdinům VánocVideo: HVH Production Paris + Bluemedia Pte LTD

HONOR spolu s vánočním videem v Česku spouští kampaň na sociálních sítích, v rámci které vyzývá uživatele, aby nominovali své osobní opomíjené hrdiny a dali jim tak šanci získat nečekaný dárek. Tato kampaň představuje příležitost podělit se o své příběhy a ukázat vděčnost a uznání lidem, kteří se různým způsobem přes Vánoce starají o ostatní.

Zapojte se a potěšte své nedoceněné hrdiny nečekaným dárkem!

Abyste se mohli zapojit, sledujte profil HONOR na Facebooku nebo Instagramu.

Na oficiálním účtu HONOR na sociálních sítích vyhledejte post o opomíjených hrdinech

V komentářích označte svého osobního „nedoceněného hrdinu“.

Podělte se o svůj příběh: Napište pár řádků o tom, proč je tento člověk vaším osobním opomíjeným hrdinou, a zdůrazněte jeho přínos během Vánoc.

NEBO

Zmiňte HONOR na svém osobním účtu

Sdílejte fotku svého opomíjeného hrdiny na svém účtu na sociálních sítích.

Použijte v příspěvku tyto hashtagy: #HONORtobewithYou a #MyUnsungHero

Povězte jejich příběh. Popište, proč je tato osoba vaším osobním nedoceněným hrdinou, a podělte se o pozitivní dopad, který má na vás nebo vaše okolí.

Martin Pipek, Marketingový manažer značky HONOR pro Českou republiku a Slovensko: „Tato kampaň je příležitostí pro nás všechny, abychom ocenili hrdiny mezi námi, kteří nám pomáhají prožít bezstarostné svátky. Připojte se ke značce HONOR a oslavte s námi jejich laskavost a šlechetnost. My ve společnosti HONOR jsme přesvědčeni o tom, že je důležité šířit kolem sebe laskavost, a proto touto kampaní chceme všechny vyzvat, aby se k nám přidali a vzdali hold svým hrdinům.“

Pro více informací o tom, jak se do soutěže zapojit, navštivte

Další informace o značce HONOR najdete na oficiálních webových stránkách: www.hihonor.cz

O značce HONOR

Společnost HONOR je předním světovým dodavatelem chytrých zařízení. Jejím cílem je stát se globální ikonickou technologickou značkou a prostřednictvím svých výkonných produktů a služeb vytvářet nový inteligentní svět pro každého. Neochvějně se zaměřuje na výzkum a vývoj a snaží se vyvíjet technologie, které lidem po celém světě umožňují jít dál a dávají jim svobodu dosáhnout a udělat víc. HONOR nabízí řadu vysoce kvalitních chytrých telefonů, tabletů, notebooků a nositelných zařízení, které vyhovují každému rozpočtu, a díky svému portfoliu inovativních, prémiových a spolehlivých produktů umožňuje lidem stát se lepší verzí sebe samých.

Sledujte HONOR na sociálních sítích:

Výběr článků

Načítám