Hlavní obsah

Fio účty bez poplatků získaly opět ocenění veřejnosti

Novinky, Fio banka

Fio podnikatelský účet se stal potřetí v řadě nejlepším finančním produktem v hlasování Cena podnikatelů soutěže Zlatá koruna. Ocenění veřejnosti získal také Fio osobní účet, který obhájil třetí místo v hlasování o Cenu veřejnosti.

Fio Banka

Článek

Česká Fio banka poskytuje účty bez poplatků všem za stejně výhodných podmínek. Zdarma je nejen jejich vedení, ale také bezkontaktní platební karta, 10 výběrů z bankomatů Fio banky či neomezený počet tuzemských transakcí zadaných přes Internetbanking či mobilní Smartbanking. A samozřejmě mnohem více.

Fio účty se prosadily v konkurenci 558 produktů nominovaných do soutěže Zlatá koruna, které získaly celkem přes 100 tisíc hlasů. V hlasovávání veřejnosti obsadila česká Fio banka již potřetí za sebou první místo v kategorii Cena podnikatelů a obhájila i další cenné umístění z minulého roku – bronzovou příčku Fio osobního účtu v Ceně veřejnosti.

Kromě běžných služeb bez poplatků nabízí Fio banka neustále i novinky a vylepšení, jako je možnost zvolit si zdarma číslo nového účtu na přání nebo výhodný akční bonus pro ty, kteří vlastní předplacené karty Twist od T-Mobile. Od začátku května do konce července tito klienti získají při dobíjení kreditu v internetovém bankovnictví 30 % kreditu navíc na každé první dobití v měsíci.

Výběr článků

Načítám