Hlavní obsah

Fio banka překročila hranici 100.000 klientů

Novinky, Fio banka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fio banka, která nedávno oslavila rok od získání bankovní licence, má aktuálně již přes 100.000 klientů. Tento počet zahrnuje všechny, kteří mají u Fio banky uzavřenou alespoň jednu smlouvu.

Článek

Klienti Fio banky využívají buďto výhradně bankovních služeb, pouze investičních služeb, nebo kombinace obou, která jim přináší možnost úspory na bankovních poplatcích a zároveň možnost investování volných finančních prostředků na kapitálových trzích. Fio Běžný účet bez poplatků získal trojnásobné ocenění v soutěži Zlatá koruna 2011. Fio banka byla rovněž vyhlášena nejlepším českým brokerem roku 2011.

Služby Fio banky se těší zájmu fyzických osob i klientů z řad podnikatelů a firem, kteří oceňují příznivou cenovou politiku při vedení účtu a realizaci platebního styku nejen na českém trhu, ale i při platbách do zahraničí. Banka dále oslovuje ty, kteří upřednostňují moderní formy správy peněz – aplikace Smartbanking, kterou nedávno uvedla na trh, je první svého druhu v ČR.

Výběr článků

Načítám