Hlavní obsah

Být nejrychlejší v online světě? S MAX tarify od O2 to zvládnete

Komerční článek

Streamování, hraní online her nebo filmové maratony. Skvělá zábava na celý večer, kterou ovšem dokáže pokazit pomalý internet. S novými MAX tarify od operátora O2 si všechnu zábavu užijete s maximální rychlostí.

Foto: O2

MAX tarify – nejvyšší dostupná rychlost, kterou na své adrese můžete mít.

Článek

Dobu a technologie člověk nezastaví. Nároky na domácí internet se v uplynulých letech výrazně změnily. Co dřív bylo standardem, už dnes příliš nevyhovuje a život spíš otravuje než vylepšuje. Od práce z domova a potřebě připojovat se na online schůzky, přes chytré domácnosti nebo hraní – to vše s sebou nese potřebu rychlého, spolehlivého, a především stabilního internetu. Protože není asi nic horšího, než když se vám zasekne videohovor a vy půlku věty nerozumíte ani slovo. Tak proč nemít to nejlepší?

Nikdy nekončící zábava

Díky novým MAX tarifům vás už pomalý internet trápit nebude. Zákazníci O2 si mohou nově pořídit nejvyšší dostupnou rychlost, kterou na své adrese mohou mít, a to za jednotnou ceníkovou cenu. Noví zákazníci si MAX tarify mohou do konce března sjednat na prvních šest měsíců za akční cenu. S MAX tarify ale zábava nekončí. K vysokorychlostnímu internetu získávají zákazníci O2 i přístup do O2 TV, kde do konce března mohou vyzkoušet i kanál O2 TV Sport.

To, že jsou MAX tarify skutečně skvělou volbou, dosvědčuje i kontinuální monitoring sítě. Tým specialistů v dohledových centrech sleduje v reálném čase veškerý pohyb v síti a jakmile vidí nečekané zakolísání nebo změnu, okamžitě reaguje a situaci řeší. Vás to ale zatěžovat nemusí, protože do té doby si v aplikaci Moje O2 můžete pustit pro své telefonní číslo neomezená data zdarma. Díky tomu se vám tak nestane, že byste v případě nenadálé situace byli off-line.

Bezpečnost na prvním místě

S pohybem na internetu ale také souvisí neustále se zvyšující počet podvodného jednání. Stačí jedno neuvážené kliknutí a nenávratné škody mohou být na světě. Podle statistik společnosti O2 se meziročně počet pokusů o zcizení osobních dat nebo přihlašovacích údajů do internetového bankovnictví zvýšil o téměř 900 procent. Zákazníci O2 se pak nejčastěji setkávali s malware nebo phishingovými útoky. Proto operátor O2 ke všem MAX tarifům přidává službu O2 Security na měsíc zdarma. Díky ní bude v bezpečí váš telefon, počítač i všechna připojená domácí zařízení před podvodnými a zavirovanými stránkami, falešnými e-shopy i podvodným bankovnictvím.

Výběr článků

Načítám