Hlavní obsah

Zuzana Paroubková vyrazila změnou politikům dech

Právo, Jitka Götzová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Nová podoba premiérovy manželky Zuzany Paroubkové (47) poté, co se svěřila do rukou vizážistům, české politiky naprosto zaskočila. "Je fakt super a je to jen důkaz, jak lze odhalit skrytou krásu," netajil údiv předseda senátního ústavněprávního výboru Jaroslav Kubera (ODS) nad fotografiemi zveřejněnými v úterním Právu.

Článek

Kubera je na politické scéně vnímán jako znalec ženské krásy, ale zároveň velký a neoblomný kritik. Podle jeho slov dřívější mediální útoky bulváru na premiérovu manželku byly doslova nechutné.

"Neexistují nehezké ženy, to jsou jenom chlapi a těm to zase moc nevadí, protože zdůrazňují jiné své přednosti. Mimochodem, paní Paroubková je navíc ještě velmi chytrá," poznamenal. Navíc se podle něj ukázalo, že málokdo sám ví, co se sebou udělat, jak na sobě zapracovat.

Také předsedkyně sněmovního ústavněprávního výboru Vlasta Parkanová (KDU-ČSL) doslova žasla. "Je naprosto úžasná," řekla Právu. Pochlubila se, že má od stejného fotografa Jakuba Ludvíka fotografie, na kterých se pak nemohla sama poznat. "Pro člověka je naprosto důležité vědět, co je možné se sebou udělat. V každé ženské je kus krasavice a kus obludy. Vím to, věřte mi," dodala.

:. Foto: Jakub Ludvík

Navíc prozradila, že se v ateliéru potkala se špičkovými modelkami, o které - pokud nebyly nalíčeny a upraveny - by na ulici nikdo ani nezavadil. "Musí se umět podtrhnout individuální krása a v tomto případě to je fakt neuvěřitelně znát," řekla na adresu premiérovy manželky.

"Vypadá báječně a úplně jinak a vyzařuje z toho, řekla bych, až oduševnělá tvář. Je to inspirující," komentovala fotografie místopředsedkyně sněmovny Jitka Kupčová (ČSSD).

Ministr kultury Pavel Dostál (ČSSD) podle svých slov paní Paroubkovou vůbec osobně nezná, pouze z fotografií. "To ale pro mne není vůbec důležité, protože za svůj život muže jsem zjistil, že podstatné jsou jiné vlastnosti než fyzická krása .Z toho, co jsem doposud od manželky premiéra četl, jsem dostal pocit, že to musí být výborná ženská do nepohody, ženská do deště," řekl. Není to podle ministra první případ, kdy ženy svou krásu nevnímají a objeví ji někdo jiný a realizuje ji.

Místopředseda KSČM Jiří Dolejš byl rovněž proměnou Zuzany Paroubkové překvapen. Navíc je přesvědčen, že pro politika je obrovské štěstí, když má ještě partnera, kterého si může vážit a je pro něj oporou, jako je to v případě manželů Paroubkových.

Článek o změně vzhledu Zuzany Paroubkové naleznete zde.

Reklama

Související články

Premiérova manželka mění image

Sedmačtyřicetiletá manželka českého premiéra Zuzana Paroubková se po zveřejnění několika značně nelichotivých snímků v českých médiích, které se pak v různých...

Výběr článků

Načítám