Hlavní obsah

Zpěvák podsouval kolegovi z kapely estrogen, aby mu přebral snoubenku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skupina Llorona z amerického Nashvillu vyhodila svého zpěváka Diega, protože basistovi Sixxovi několik měsíců tajně podsouval přípravky s estrogenem, aby se stal zženštilejším. Cílem bylo, aby Sixxe opustila přítelkyně, která se Diegovi velmi líbila.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Zpěvák skupiny Llorona Diego byl podle svých slov natolik posedlý snoubenkou baskytaristy Sixxe, až přišel s nápadem, jak parťákovi z kapely přítelkyni přebrat. Přibližně pět měsíců mu tak podsouval doplňky stravy s vysokým obsahem estrogenu, aby se Sixx stal zženštilejším a sám Diego vedle něj vypadal podstatně mužněji.

Na tento ďábelský plán, který kapela označila za primitivní myšlení jeskynního muže, se přišlo až poté, co se Diego notně opil a sám své počínání prozradil. K inkriminovaným látkám měl přístup v práci, kde si mohl brát vyřazená nespotřebovaná balení a ta pak dával Sixxovi coby doplňky stravy ke cvičení v posilovně.

A ačkoliv se to Diego později snažil prezentovat jako jistým způsobem klukovinu, ve skutečnosti šlo o velmi vážnou věc. V příspěvku kapely na Instagramu, který byl mezitím smazán, Sixx mimo jiné sdělil, že ho již dlouhou dobu provázejí nejrůznější zdravotní obtíže a utratil tisíce dolarů za lékaře, kteří nemohli přijít na pravou příčinu, informoval web The U.S Sun.

Sixxe sužovaly mimo jiné žaludeční vředy, úbytek hmotnosti, svalová únava, blíže nespecifikované fyzické změny, ale také psychické problémy a změny nálad a chování. Návrat k normálu nyní podle všeho potrvá dalších několik měsíců.

Vyhazov z kapely je však pro Diega ten nejmenší problém. Sixx totiž stále má nějaké množství přípravků, takže je nechá otestovat na estrogen a požene Diega k odpovědnosti. Podle svých slov mu totiž bývalý parťák způsobil újmu, která mu značně změnila život.

Španělská policie zatkla kněze podezřelého z obchodování s viagrou

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám