Hlavní obsah

Zotavující se Kylie Minogue oslavila 37. narozeniny

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MELBOURNE

Australská zpěvačka Kylie Minogue v sobotu oslavila 37. narozeniny v tichosti a v kruhu nejbližších přátel. V Melbourne se zotavuje po operaci rakoviny prsu, kterou prodělala před osmi dny. U domu Kyliiných rodičů stál hlouček fanoušků a fotografů, kteří nad hlavami rozvinuli transparent s přáním šťastných narozenin.

Článek

Viděli, že byl k domu doručen dárek a pošta s blahopřáními. Mnohé rozhlasové stanice ji v poledne povzbudily odvysíláním jejího hitu I Believe in You.

Podle australského tisku se kvůli narozeninám v Melbourne zdržel zpěvaččin přítel Olivier Martinez.

Minogue měla dnes koncertovat v melbournské hale Roda Lavera. Koncert je tak jako celé její australské a asijské turné odložen na neurčito.

Fanoušci se populární Australanku snaží povzbudit a vzkázali jí, že jsou připraveni si na další koncerty počkat třeba i 12 měsíců, jestliže to bude nutné.

Reklama

Související články

Operace Kylie Minogue byla úspěšná

Zákrok, který podstoupila zpěvačka Kylie Minogue, byl úspěšný. V sobotu to oznámila lékařka, která operaci na předměstí Melbourne provedla. Ačkoliv se ohledně...

Výběr článků

Načítám