Hlavní obsah

Zombie k smrti vyděsil několik lidí v ulicích Melbourne

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Melbourne

Každý má jinou představu o tom, co je vtipné a co ne. Alki Stevens z Austrálie se namaskoval jako oživlá mrtvola a před skrytou kamerou děsil lidi. Zábavné to ale zřejmě přišlo pouze jemu, obyvatelé z předměstí Melbourne jen křičeli a v hrůze před ním utíkali.

BEZ KOMENTÁŘE: Mladík převlečený za zombie děsil obyvatele Melbourne

 
Článek

Třešničkou na dortu Stevensova zombie přestrojení byl umělý zakrvácený mozek, který ovšem na první pohled působil velmi přesvědčivě. Není divu, že převlečeného Australana překvapení obyvatelé Caroline Springs nepřijímali se smíchem. Patrné je to i z videa zveřejněného toto úterý.

„Koupil jsem si tu masku už loni, protože jsem vždy miloval zombie a chtěl jsem vědět, zda ji budou lidé považovat za skutečnou. Zajímalo mě, jak moc se budou bát,“ uvedl pro australskou televizi 9News 25letý šprýmař.

„Lidé se opravdu báli, a několik dívek dokonce brečelo, než jsem jim vysvětlil, o co jde. Mám i několik nezveřejněných záběrů lidí, které to opravdu vzalo. A dvakrát nebo třikrát jsem si užuž myslel, že dostanu ránu,“ dodal Stevens.

Pětadvacetiletý Australan ovšem není jediný, kdo se rozhodl vyzkoušet odolnost svého okolí vůči zombie. Podobně jako Stevens se počátkem června převlékl i Vitaly Zdorovetskiy původem z Murmansku, který nyní žije v Miami ve Spojených státech.

BEZ KOMENTÁŘE: Zombie děsí lidi i v Miami

Ani tohoto vtipálka nepřijali lidé s nadšením, a jeden z „napadených“ na něj dokonce vytáhl zbraň a střílel. Naštěstí se nikomu nic nestalo. Vitaly ale nedoporučil, aby po něm vtípek se zombie někdo opakoval.

Zombie zaútočí v Melbourne znovu

Podobné kousky s oživlými mrtvolami působí navíc ještě děsivěji vzhledem k hrůznému případu z konce května, kdy 31letý kanibal Rudy Eugene v Miami pod vlivem drog zaútočil na bezdomovce a okousal mu obličej. [celá zpráva]

Stevens ale uvedl, že svůj žert připravoval už rok a to, že video vytvořil nyní, je pouhou shodou okolností. Navíc obyvatele Melbourne upozornil, že v následujících týdnech možná v podobě zombie zaútočí znovu.

„V druhém dílu se zaměřím hlavně na obchoďáky a menší prodejny. Navíc použiju i další části těl. Bude to ještě mnohem drsnější,“ dodal na závěr 25letý Stevens.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám