Hlavní obsah

Zloděj vykrádal garáž, domácí pes ho nadšeně vítal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

San Diego

Zlatý retrívr ze San Diega se neukázal jako ideální hlídací pes. Když totiž v garáži v domě svých majitelů narazil na zloděje, nadšeně jej přivítal a šel se s ním pomazlit. Vedle drahého kola si tak zloděj odnesl i nevšední příjemný zážitek.

Zlatý retrívr se přišel pomazlit se zlodějemVideo: San Diego Police Department, Bez zdroje

 
Článek

Policie ze San Diega minulý týden zveřejnila video, které má pomoci dopadnout zloděje kola, jehož cena podle webu The Washington Post činí v přepočtu téměř 30 tisíc korun. Bezpečnostní kamera jej zachytila, jak vešel do garáže, popadl kolo a odcházel s ním ven. Vtom k němu přiběhl zlatý retrívr.

Ale místo toho, aby chránil majetek své rodiny, přiběhl k cizímu muži s radostí a chtěl si hrát. Zloděj na psův návrh přistoupil a chvíli jej láskyplně drbal. Předtím však ještě kolo zavezl zpět do garáže a opatrně jej postavil na stojan.

„Jsi ten nejlepší pes, kterého znám. Taky tě miluju,“ říká mu na záznamu. Bylo mu však divné, že nikde nevidí jeho pána, a tak se jej snažil hlasitě přivolat, aby pes neutekl na ulici. Nikdo se však neobjevil, a tak alespoň psovi značně dvojsmyslně vysvětlil, že jeho páníček by neměl být tak hloupý, aby nechával otevřenou garáž.

Po chvíli tak zloděj znovu sebral kolo a odešel s ním ven, zatímco hodný retrívr se za ním ještě chvíli díval a vesele u toho vrtěl ocasem.

Seniorka ztřískala lupiče židlí, pak mu dala svačinu

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám