Hlavní obsah

Zloděj vrátil lup a zaslal lítostivý dopis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ANGOULEME

Policisté ve francouzském Angouleme se divili, když poštou obdrželi zásilku, která obsahovala 45 tisíc eur (1,35 miliónu korun). Ještě větší překvapení je čekalo, když zjistili, že odesílatelem byl zloděj, který tak chtěl lup vrátit původnímu majiteli. Informaci přinesl zpravodajský server LCI.

Foto: Magistrát města Plzně

Město Plzeň spustilo bezplatné připojení k internetu v Mlýnské strouze a ve Smetanových sadech.

Článek

Zásilku doprovázel dopis, v němž zloděj vyjádřil svou upřímnou lítost a kterým si chtěl očistit pošpiněné svědomí. List ve stejném znění zároveň zaslal i regionálnímu deníku La Charente Libre. Píše v něm, že "svého činu lituje a peníze vrací". 

Krádež se odehrála minulý pátek, kdy se muži v karnevalové masce podařilo vniknout do obchodního domu, kde vykradl trezor. Při činu jej však přistihli dva zaměstnanci, zloději se přesto podařilo utéci. Policie, která sídlí nedaleko obchodního centra, ihned zasáhla, muže ale už nedohonila. Dosud nebylo zjištěno, zda byl zloděj při krádeži ozbrojen. 

Reklama

Související články

Zloděj předstíral, že byl svědkem loupeže

Muž, který v převleku za ninju vyloupil čerpací stanici v Norsku, byl policií zadržen poté, co se sám přihlásil jakožto očitý svědek události a žádal finanční...

Policisté přecpali zloděje banány

Strážníci z Kambodže našli nový způsob, jak přimět zločince k doznání. Policisté cpali v neděli večer do dvou mladých zlodějů banány, aby je přiměli...

Výběr článků

Načítám