Hlavní obsah

Zloděj neprokázal moc inteligence. Schoval se velmi nešťastně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Guap

Celkem nešťastně se schoval jeden z lupičů v brazilském Guapu. Před policií se snažil ukrýt pod hromadou oblečení. Ale nejenže mu z ní koukaly nohy, ještě k tomu si pod ní zapálil cigaretu. Záznam z jeho zadržení zprostředkovala agentura AP.

Zloděj se schoval se zapálenou cigaretou pod hromadu oblečení, ještě k tomu mu z ní koukaly nohy.Video: AP

 
Článek

Sami policisté nevěřili svým očím, když přišli 10. října zadržet dva podezřelé zloděje. Hned za dveřmi domu jednoho z nich uviděli hromadu špinavého prádla, ze které ale koukaly nohy.

A vzápětí se z ní vynořil 46letý Nilton Silva Santana se zapálenou cigaretou v ústech. Na záznamu je slyšet, jak to jednoho z policistů rozesmálo.

Foto: AP

Zloděj se schoval se zapálenou cigaretou pod hromadu oblečení, ještě k tomu mu z ní koukaly nohy.

Policisté rovněž zatkli 22letého Iaga Ramose Silveria jako spolupachatele krádeže. Oba muži se měli vloupat do bytu, kde nožem ohrožovali 59letou ženu a její 15letou dceru.

„Za použití násilí odcizili z obydlí několik předmětů, mimo jiné mobilní telefony a oblečení,“ uvádí se v policejní zprávě.

Filipínský zloděj si s bezpečnostní kamerou hlavu nelámal, ukázal obličej i vztyčený prostředníček

Koktejl

Policie tyto věci objevila v Silveriově domě a vrátila je majitelkám. Zároveň zveřejnila fotografie zadržených, protože jsou podezřelí ze spáchání dalších trestných činů. Oba byli údajně už opakovaně trestáni.

Reklama

Související témata:
Nilton Silva Santana

Výběr článků

Načítám